Second Hand Shop / Kirpparilla

 

Värikollaasi #332 Color Collage

 

 

 

 

20 comments on “Second Hand Shop / Kirpparilla”

  1. Kirpputorilta löytää paljon kaikenlaista kivaa ja käytännöllistä. Nuo keltaiset mekot näyttävät mukavilta. Kiva kollaasi. Herättää kirpputorikierros-haluja!

  2. Kiva aihe! Kesäistä.

  3. Suchet so werdet ihr finden – tolle Idee im Second Hand Shop nach den passenden Farben zu suchen!

    • I looked at the colors of the challenge, when I was on a walk on Sunday, checking a few second hand shops, Lieselotte. Then it was easy to take photos.

  4. Perfect! I like the subject matter, Susu.

  5. Tarttuko sieltä mitään matkaan?

  6. Susu, you’re cleaning out your closet? : )

  7. Kirpparilta tulee itsellä katsottua pelkästään ne pahvilaatikot, tuosta SPRltä kahden korttelin päästä oon jo kahdesti löytänyt vitosella aika hyvän tuntuisen pelin! 😊👍🏻

    • Hyvä löytö! Yleensä tsekkaan mielummin astioita kuin vaatteita, harvemminn tulee ostettua enää mitään, kun kaikkea on jo.

      • Mullakin on jo lautapelejä, mutta silti niitä hankin lisää. 😃 Ovat vähän kuin kirjat, aina on jotain uutta mitä vois kokeilla. Monessa on nykyään valmiina solo-moodikin, eli jos pelaaja määrässä on jotain ‘1-n’ niin sellasta voi käyttää pasianssinakin. 👍🏻

        • Olen aikanani ollut todellinenn hamsteri: kirjoja, leffoja, levyjä, mutta jossain vaiheessa päätin, ettei enää ja siivosin hyllyistä monta metriä noitaedellä mainittuja. Kiusaus on toisinaan kova hankkia jotain, mutta olen päättänyt tulla toimeen niillä, mitä on.
          Pelien suhteen voisin kuvitella itsekin hankkivani uusia, jos olisin peli-ihminen.


Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.