Puttin’ on the Ritz

By: susupetal

May 20 2008

Tags:

Category: songs, Turku

14 Comments

14 comments on “Puttin’ on the Ritz”

  1. Vau, olispa hienoo käydä Ritzissä…apua mun rupes tekeen kamalasti mieli aitoa supi suomalaista kebabbia ja pizzaa, missään muualla maailmassa ei sellaisia saa!

  2. Turku on kebabin Mekka, Itkupilli. Niin kuin Prahassa on olutkuppiloita, niin on Turussa kebabpaikkoja. Ja hinnat eri luokkaa kuin esim. Hgissä.
    No, sinun täytyy tyytyä kalifornialaiseen sushiin 🙂

  3. Hienon nimen on paikka saanut. Polkupyörä oikealla kruunaa kuvan 🙂

  4. Turussa fillarilla pääsee joka paikkaan, Kari, kebabillekin!

  5. Törkeetä riistoo!!! Tollaset hinnat!!! (ihan niikuin minä tietäisin pizzojen ja kebabbien hinnat…;) )

    Minä en kyllä oikein tahdo muistaa aina mihin suuntaa noilla nuolilla olen menossa… Tietysti voisi oikaista Archieven kautta, mutta se olisi tylsää 🙂

  6. Tuo on sentaan viela AUKI!

  7. Halpaa on, Lepis!!!! Hgissä ei irtoa edes slicea tuolla hinnalla…

    Vielä, HPY….

  8. On Ritzillä tarjonta monipuolistunut kun pizzaa saa ja vieläpä eurolla. Mitenkähän ne ranskalaiset hienot rouvat osaavat tilata suomeksi?

  9. Ritzissä on varmaan menyy myös ranskankielellä, Kutuharju!

  10. No juu, täällä Losissa ei oo kunnon Kebab paikkoja ja pizzat on paksuja tai sitten niissä on rapea pohja!!! Meillä oli Kangasalla siinä pienessä kyläpahasen keskustassa ainakin 5 kebab-pizzeriaa (no ei sitten paljoa muuta ollutkaan).

  11. Onkohan Ritzissä pakko olla smokki päällä kun tekee mieli pizzaa? Näen silmissäni sliipatun Tacon singahtavan ulos tuolta samalla valaisten itseään sinisellä halogeeniputkella!

  12. Kylllä Kangasala sentään oli jotain verrattuna Losiin, Itkupilli!!!!!

    Luulen, ettei smokkia katsottaisi mitenkään pahasti, chrome3d. Pukeutuminen tilanteen ja paikan mukaan on aina suotavaa 🙂

  13. Ihana kuva, sellainen keväinen! Ja tuo fillari tosiaan kruunaa kuvan. Näin simppeli kuva periaatteessa ja silti siihen on tunnelmaa vangittu. En ole koskaan Ritzissä syönyt, mutta Turuus olen käynyt 🙂

  14. Poikkeapa Ritxziin seuraavan kerran, kun käyt Turussa. Uutta kirjastoa vastapäätä. Suosittelen myös kirjaston katsastamista!


Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.