Cars By Mobile 2 / Kaaroja kännykällä 2

 

 

 

 

 

 

19 comments on “Cars By Mobile 2 / Kaaroja kännykällä 2”

 1. Hauskan näköisiä nämä vanhat kaarat.
  Taitaa olla vanha Volkkari 🙂

 2. Vanhoissa autoissa on jotain tavattoman kiehtovaa.

 3. Pääseekö kyytimään?

 4. Let’s hit the road, Susu! We could live in that thing!

 5. “Klainbussin” tunnelmaa!

 6. Silloin oli vähän erilaita kyytiä kuin nykyään 😉

 7. Moro Susu!

  Vuosi oli muistaakseni jotain 1964, turkulaisesta Tenkon autovuokraamosta vuokrattiin folkkari ja lähdettiin keikalle Maarianhaminaan. Menomatka sujui hyvin laivalla, mutta takaisin tullessa päätimme “säästää” matkakuluissa ja tulimme Turkuun jäätietä pitkin, talvi kun oli ja jäätiet ok. Ei siellä mitään tienviittoja ollut, yhdessä tienhaarassa käännyttiin tietenkin väärään suuntaan ja löysimme itsemme Kumlingen laiturin nokasta, Kustaviinhan me olimme menossa. 😉 Pakkasta oli jonkun verran ja eihän tossa folkkarissa mitään sen kummempaa lämmityslaitetta ollut, hyvä kun tuulilasi pysyi auki, juu, kylmä oli, mut matkailu avartaa sanovat.
  Bändin nimi oli Sunes, silloisen tyylin mukaan managerimme Sune Kronbergin mukaan nimetty, Hellmannin Börje rummuissa, Söderlundin Joije lauloi, Frelanderin Lefa soitti bassoa ja minä kitsua. Niin, tulin vaan sanomaan, että folkkari on hyvä auto!

  P.S. Hyvää kesänjatkoa sinulle Susu!

 8. Tervehdys vielä Susu!
  Mielenkiinnosta selasin näitä blogin kuvia, Canonin G-numero on muuttunut, eli kamera. Asia ei tietenkään minulle kuulu, mutta…….

  No sanonko..?

  No sanon sitten, että se tyyli, miten ennen kuvailit oli parempi, nyt nää fotot on melkein kaikki yhtä tyhjän kans, samanlaisia, mihin on hävinnyt SusuPetal Phography?

  Vanhana gubbena ymmärrän sen, että uusia kameroita tulee myyntiin ja joku vielä niitä ostaa. Valokuvauksessa ei kuitenkaan ole tärkeintä se, että onko sinulla nyt viimeisen päälle uusimmat härvelit. Ne kuvat, joita nettiin joskus esim. Vuodatuksen aikoihin laitoit, olivat VALOKUVIA nykyisiin verrattuna. Toivottavasti et hermostu Susu, tämä on vain minun pieni mielipiteeni, siis ei yleinen.

  Nettiin kun kuvia laittaa, niin kameran pixelimäärällä ei ole mitään merkitystä, kaikkein tärkein asia on objektiivin kyky toistaa haluamasi kuvakulma, ei sen kummempaa.Mä heitin romukoppaan kaikki Canonin järkäleet, Mark kakkosen runko, kaikki L-putket 28-300mm, 100-400mm, 17-40mm. Nyt on mukana vain Nikon1 V1 ja pari putkea, 10-30mm ja 30-110mm. Tää Nikon 1 V1 on ns. mikrojärjestemäkamera. Tällä systeemillä saan aikaiseksi aivan samat kuvat, kuin Canonin “järkäleillä”. Eli piti elää 66 vuotiaaksi, ennenkuin annoin periksi, no, en silti hauku Canonia kopiokoneeksi, kyllä nuo edellä mainitsemani Canonin optiikat ovat vielä nykyisinkin huippuluokkaa, mutta mihin niitä tarvii, omakotitalon eteisen hintaiset kakkulat ei mua enää niin kiinosta, vaikka kaikki härvelit on täällä kotona, en mä niitä ole myynnyt, vaikka uskoon tulinkin, siis vaihdoin Nikoniin. 😉

  Olen Kallen kanssa menossa Finnlinesin paatilla Travemündeen, nyt alkaa Olavi Virta loppua läppäristä.

  P.S. Niin kauan kuin virtaa riittä, olen hieman pettynyt, merisavua on niin pirusti, että ei niistä vastaantulevista laivoista saa kunnon kuvia, Ok, katellaan sit taas joskus.

  Terv. Pena

  • Hei Pena, pitkästä aikaa!

   G7 simahti 2010, siitä lähtien olen kuvannut tällä ysillä eli kolme vuotta. Ihan hyvä kamera, riittävä minulle, järkkäreitä en halua. Tämä on kompakti paketti, kulkee iisisti mukana.

   Kait sitä kuvaamisessakin on erilaisia kausia, niin kuin kirjoittamisessa tai missä tahansa taiteen tekemisessä. Täältähän löytyy monia kategorioita tästä blogista, niin kuin nämä kännykkäautot. Fiiliksen mukaan. Ei kaikesta onneksi tarvi tykätä 😉

   Jäätietä pitkin volkkarissa kuulostaa jäätävältä kokemukselta!

   Näin eilen juuri Finnlinesin paatin, kun olin lossilla tuolla saaristossa, mahdoitkohan olla kyydissä?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: